Mivel újra itt a hétvége, és végre a jó idő is beköszöntött ez olyan szuper kombináció, amit nem lehet grill nélkül hagyni. A sorozat következő gyöngyszeme, tényleg a tenger szülötte, mégpedig egy finom pácban érlelt királyrák. A világ legegyszerűbb és legfinomabb étele. Mert nem kell mindent túlbonyolítani, pláne hétvégén...és, hogy mivel együk? Az egyszerű, de nagyszerű vonalat követve friss bagettel, esetleg salátával.
Pác:
20 dkg tisztított királyrák
0,5 dl olivalolaj
1 marék friss bazsalikomlevél apróra vágva
2 gerezd zúzott fokhagyma
Elkészítés, ami picit nagyképű elnevezés erre az 5 perces műveletre:
A pác hozzávalóit összekeverjük, és elforgatjuk benne a rákot. 2-3 órára hűtőbe tesszük, és már lehet is grillezni.
Szia!
VálaszTörlésMint gasztrobloggernek, szeretném a figyelmedbe ajánlani a gasztro.miner.hu oldalt, ahol a gasztronómiai témájú blogokat jelenítjük meg egy helyen, és az online elérhető Gasztroblogger Szakácskönyvet, ahová blogodból valószínűleg néhány receptet külön is kiemelünk.
Szeretnénk, ha a Te blogod is megjelenhetne oldalunkon, s ehhez hozzájárulásodat szeretnénk kérni (szabályunk, hogy csak azok bejegyzései jelennek meg, akik ehhez hozzájárulnak). A bejegyzésedből csak egy kivonat jelenik meg honlapunkon és esetlegesen egy kis kép: ha valaki el szeretné olvasni írásodat, akkor a blogodra fog eljutni. A csatlakozásnak anyagi vonzata nincs, a bejegyzések első egy-két mondatának listázásához a blog feedjét dolgozzuk fel, tehát semmilyen technikai teendőd sincs. Az eddigi tapasztalatok alapján napi további 50-100 látogatót is jelenthet, ha bekerül valaki a listába.
Amennyiben úgy döntöttél, csatlakoznál hozzánk vagy kérdésed van, kérlek írj az info kukac miner pont hu-ra!
Üdvözlettel:
Miner.hu
Gratulálok, hogy bekerültél ide! Miner.hu-tól kérdezném, hogy ez ajánlás alapján történik? Vagy csak véletlenszerűen keresgettek a blogok között?
VálaszTörlésSzia!
VálaszTörlésÖrülök, hogy tetszik a blogom! Kezdő bloggerként nekem hatalmas elismerés, ha más, gasztronómiával foglalkozó, érdekesnek találja a bejegyzéseimet.
Természetesen, szeretném, hogy minél többen megismerjék a receptjeimet, ezért mindenképp szeretnék csatlakozni az oldalatokhoz. Van ezzel kapcsolatosan még teendőm?
Ígérem, hogy a bizalmatokat, a szezon gyöngyszemével, további medvehagymás receptekkel hálálom majd meg:)
Üdv,
Édesfogadalom