2011. április 19., kedd

Vitaminbomba

Nem tudom ki hogy van vele, de nálam tavasszal lemerülnek az elemek. Az étkezésben még inkább fókuszba kerül a kevés munka sok öröm kombináció. Bár nyers evő nem lettem, de áprilisra már elképesztően vágyom valami friss, zsenge, könnyű ételre a téli húsimádó széria után. A másik dolog, ami komoly dilemmát jelent nálam, az a reggeli kérdése rohanós hétköznapokon. Kevés olyan dolgot tudok mondani, ami eléri nálam az ingerküszöböt, hogy a javára lemondjak az alvással eltölthető órákról, így az evés sem tartozik ezen dolgok közé. A fenti komoly dilemma végeredménye az volt, hogy itt az ideje a munka előtti turmix bevezetésének. A gyümölcsturmix, olyan mint egy teleshopos termék, nem azért mert telefonon rendelhető, és befér az ágy alá, hanem gyakorlatilag minden rejtett kívánságomat teljesíti. Gyorsan elkészíthető, egészséges, tápláló, és nagyon finom! Mi kellhet még?

10 dkg eper
1 banán
1,5 dl 100%-os narancslé

A fenti alapanyagokat egy magas falú edénybe öntjük, és kézi turmixszal összedolgozzuk.

2 megjegyzés:

  1. ó igen, és mennyire finomak.
    Néha bevittem munkába és Anitával szemben szürcsölgettem, aztán meg piszkálhattam ki a kiwi és eper magokat a fogam közül :D
    Remélem minden ok!

    VálaszTörlés
  2. Hát én ma csak morzsás mosolyommal kápráztathattam őt el:) Velem minden ok, a beszoktató időszakomban még a naptár is nekem kedvez. Júniusig havonta van egy-egy extra szabad nappal kecsegtető ünnep;)Mikor láthatjuk a pálmafás képeket????

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...