Akkor csapjunk is bele a tavaszba. A felütés két okból kifolyólag is remekül illeszkedik a recepthez. Egyrészt március magasságában viszonylag kevés nőtársamnak nem jut eszébe, hogy akkor most vagy egy mérettel nagyobb ruhákat kéne hordani, vagy egy mérettel kisebb tányérból kéne egy darabig étkezni, mert télen a vitaminraktárainkat kevéssé, de egyéb tárhelyeinket sikerült maxra járatni. Így ilyenkor kinek ne jönne jól jön egy gyorsan elkészíthető salátarecept, és még az edzőterembe is jut időnk lemenni így a 10 perc alatt összeüthető vacsi után.
Kellemeset a hasznossal:
1 fej saláta
1 konzerv kukorica (34 dkg) leöblítve, lecsepegtetve
20 dkg rokfort sajt
3 dl görög joghurt
1 gerezd fokhagyma finomra zúzva
1 ek fehérbor ecet
bors, csipet só
Asalátát megmossuk és falatnyi darabokra felszeleteljük. Összekeverjük a kukoricával. Az öntet hozzávalóit villával, vagy késes betétű robotgéppel összekeverjük. Az öntetet frissen őrölt borssal esetleg csipet sóval ízesítjük és a salátára öntve kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése